Náš príbeh

Budovanie oravského rodinného podniku Mäsovýroba Peter Jendrášek

Zakladateľom rodinného podniku je Peter Jendrášek, ktorý po ukončení školy Stredoslovenského mäsového priemyslu v Liptovskom Mikuláši v odbore mäsiar – údenár, pracoval na rôznych pozíciách v mäsovom priemysle. Najskôr bol zamestnaný v rozrábke v MÄSOZÁVODE Tvrdošín, kde sa časom vypracoval na pozíciu majstra rozrábky a stal sa tiež vedúcim v centrálnej výrobni v Trstenej.

 

Po týchto pracovných skúsenostiach si uvedomil, že vyrábanie mäsových produktov je tým, čo ho napĺňa a čomu by sa chcel vo svojom živote venovať. A tak v roku 1996 si začal budovať vlastný rodinný podnik, kde si sám vyrábal dva druhy mäsových výrobkov. Pre úspech a záujem zákazníkov sa výrobňa rozrastala o nové výrobné druhy, s čím súviselo aj pribúdanie zamestnancov. Podnik dynamicky rástol, výrobné množstvá začali prevyšovať výrobné kapacity, a práve preto sa rozhodol vybudovať novú výrobnú prevádzku v Trstenej v roku 2009.

S novými priestormi sa otvorili aj nové možnosti pre rozširovanie sortimentu, hľadanie nových priestorov pre podnikové predajne a nadväzovanie nových spoluprác s odberateľmi.

Naše heslo: „Vaša spokojnosť, náš cieľ“ je úzko späté  s myšlienkou, že práve svojím poctivým podnikaním, ľudským prístupom a kladením dôrazu na kvalitu dokážeme uspokojiť aj toho najnáročnejšieho zákazníka.

December 1996

otvorenie rodinného podniku v Brezovici

2006

otvorenie prvej podnikovej predajne v Brezovici – mäso potraviny

2009

otvorenie nových výrobných priestorov v Trstenej spolu s podnikovou predajňou

2013

rozširovanie výrobných radov o nové produkty

2014

otvorenie predajného pultu v Tvrdošíne

2018

otvorenie podnikovej predajne v Rabči

2019

otvorenie podnikovej predajne v Námestove

cestou za úspechom

ZnAČKA KVALITY

Značka kvality je vlastníctvom Ministerstva pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR a bola uvedená do užívania v roku 2004. Prioritou programu od začiatku bolo zviditeľniť domáce kvalitné výrobky a posilniť tak ich konkurencieschopnosť na domácom trhu.

vlastnosti

čo ponúkame

bez lepku a alergénov

Všetky naše výrobky sú bezlepkové.

.

}

vždy čerstvé

Denno denne zabezpečujeme rozvoz mäsa a mäsových výrobkov a tak garantujeme čerstvosť.

vysoká kvalita

Výrobky sú vyrábané z prvotriednych surovín.

domáce receptúry

Naše receptúry tvoríme od roku 1996 a zachovávame až dodnes.

srdcom mäsiar

Všetky naše výrobky tvoríme s dôrazom na spokojnosť spotrebiteľa, preto do každého jedného produktu vkladáme kus nášho umenia a vášne, robíme srdcom.

jednotka na trhu

Patríme k najväčším producentom v oravskom regióne.

.